Stand-up | 2 minutters læsning

Anders ”Anden” Matthesen på turne

Anders “Anden” Matthesen er igen klar med et nyt show til det danske land.

I løbet af november når Anders ”Anden” Matthesen hele vejen fra Skive til Køge med sit nyeste show ANDEN BRINGER UD. Du kan booke Anders ”Anden” Matthesen gennem Xclusive Entertainment.

Som sædvanlig med Anden er det klassisk standup, når det er bedst. Én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Samtidig tager Anden hver dag udgangspunkt i publikum. Det betyder, at der kommer nye jokes og improvisationer til hver aften, og dermed er ikke to aftener ens. Det nye show ANDEN BRINGER UD er sammensat på baggrund af flere års materiale, der ikke har været brugt tidligere. Derudover indeholder showet mange af de idéer, der ikke blev plads til i det tidligere show ”Anden 25”, foruden nye bidder, der skrives til dag for dag.

Showet starter med en udsolgt sal i Aarhus Congress Center lørdag den 2. november og slutter i Folkets Hus i Struer den 27. november. Det er altså provinsen, der har fået serveret først. Det betyder også, at det er muligt at se Anden hele vejen omkring i Danmark.

Anders ”Anden” Matthesen er prisevindende komiker kendt for sine mange comedyshow. Bl.a. ”Anden vender tilbage” og ”Anden paa coke”, der turnerede i 2005 og 2006, og som er set af over 100.000 mennesker. Han står samtidig også bag julekalenderen ”Jul på Vesterbro”, der gav liv til karakterer som Stewart Stardust.

Book Anders “Anden” Matthesen hos XE

Anden er en enormt erfaren underholder, der leverer et uovertruffet show hver evig eneste gang. Med sin grovkornede humor og enorme nærvær og ærlighed får han gang i latterkramperne hos hele selskabet. Du kan booke Anders ”Anden” Matthesen gennem Xclusive Entertainment til dit næste arrangement. Anden er perfekt som et underholdende indslag til de fleste arrangementer. Hos Xclusive Entertainment guider vi dig gerne til at vælge underholdning til dine arrangementer. Hvis du vil booke Anders ”Anden” Matthesen eller høre om andre muligheder for et festligt indslag, så send en forespørgsel. Du kan også ringe til os på telefon 70 21 70 25, så tager vi en uforpligtende dialog.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.