Ane Høgsberg Stand Up

Book Ane Høgsberg Her

Ønsker du et comedyshow leveret fra en grænseøgende og kompromisløs komiker, så skal du have fat i Ane Høgsberg. Hun vandt i 2016 Zulu Comedy Gallas Talentpris, på baggrund af hendes optræden ved Comedy ZOO On Tour og podcasten "Voksenvenner". Siden har hun haft stor succes på den danske comedy-scene. Hun melder sig altid klar til et godt show med ægte jysk charme.

Et nyt og forfriskende pust på den danske stand-up-scene, det er lige hvad Ane er. Både som en af de få kvindelige komikere i branchen, men mest af alt på grund af sin udadvendte energi og levende mimik.

'Den gode feminist' med selvironisk distance

Ane Høgsberg optræder med en selvironisk distance. Hun udleverer livet som kvinde af i dag, hvilket får både mænd og kvinder til at bryde sammen af grin. Når Ane optræder, så taler hun om det meste. Hun tager ofte udgangspunkt i emner som balancegangen mellem kropsidealet og hendes absurde kage-fetish. Og også hvor svært det er at overholde alle de mange regler, der kræves af en ’den gode feminist’ i dag.

Få et humoristisk, friskt og nyt pust fra Høgsberg, der med garanti får udspredt grin og glæde hos publikummet.

Bookes som:

Forespørg på Ane Høgsberg

Send en uforpligtende forespørgsel på Ane Høgsberg og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.