Cypersikkerhed

Cypersikkerhed for sjov

Book Cypersikkerhed for sjov her

Din første tanke er måske, ej ellers tak – ikke flere kedelige grafer over hackerangreb eller endnu et søvndyssende oplæg om databeskyttelse. Gab! Men entertainer og journalist Anders Lund Madsen har fundet den gyldne mellemvej. Sammen Michael Andersen, som er data-gidselforhandler, gør løfter de et foredrag om cybersikkerhed til nye niveauer. Det er både virkelig underholdende – uden at gå på kompromis med indholdet.

Fordi selvom emnet kan være svært at forholde sig til, og hurtigt bare kan gå op i tal og statistikker - så er det megavigtigt for både dig og mig og os alle sammen. Som en af Danmarks bedste formidlere er Anders Lund Madsen den perfekte til at gøre netop dine gæster klogere på cybersikkerhed på en måde, hvor I stadig vil føle jer taget i hånden. Anders Lund Madsen har i hele sin karriere arbejdet med underholdning og forstår om nogen at skabe den gode stemning - og samtidig formidle både underholdende og tydeligt.

I deres interaktive show kan både interesse og fokus på cybersikkerheden løftes, når Anders og Michael gør publikum klogere på, hvordan hackere brugere psykologisk manipulation til at udnytte forbrugeren – eller hvordan cybersikkerhed kan gøre os mentalt sundere. Gennem blandt andet awareness træning, vil de to herre inddrage hele salen igennem showet, så alle i fællesskab kan blive klogere. Book ‘Cybersikkerhed for sjov’ for en lærerig og sjov oplevelse, hvor cybersikkerhed formidles med humor fremfor løftede pegefingre.

Bookes som:

Forespørg på Cypersikkerhed for sjov

Send en uforpligtende forespørgsel på Cypersikkerhed for sjov og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.