Maria Barfod

Maria Barfod bookes direkte her

Maria Barfod, bedre kendt som ”Fedty”, er en københavnsk baseret DJ. Hun har været et regelmæssigt armatur i det Københavns natteliv og på modescenen i mere end 15 år. Hun er en højkvalitetsdj i branchen, og med sine musikalske eksperimenter og ivrige opmærksomhed på publikummet, altid leverer en succes oplevelse.

Erfaren DJ til receptioner

Med erfaring kommer kvalitet, og det er noget hun medbringer sig. Maria har været solidt plantet på elektroscenen op gennem 00’erne og har de seneste år optrådt med dybe hip hop beats i DJ-samarbejdet med PiffPaff, og swinget og rocket gennem på spillestedet ”The Dulfedettes” med Josephine Philip. Som den musiknørd hun er, der eksperimenterer hun forsat med at lære om ny musik og toner, som kan efterlade et indtryk hos publikummet. Hun er særligt eminent som DJ til receptioner eller lignende.

CV'et er bredt og medbringer international erfaring. Hun har bl.a. optrådt for Gucci, Mulberry, Paul Smith, Georg Jensen, Hummel, Euroman, H&M, Suite, Chloé og mange flere.

Bookes som:

Forespørg på Maria Barfod

Send en uforpligtende forespørgsel på Maria Barfod og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Maria Barfod leverede rigtig fed musik.
  Jeg synes, at hun havde den helt rigtige profil til vores arrangement, og var glad for din gode anbefaling.

  Marie Klifoth Hviid / Carlsberg Byen P/S

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.