rosa-lux-booking

DJ Rosa Lux

Rosa Lux bookes direkte her

Rosa Lux er en af de hotteste DJ's i København - en fast og anerkendt del af byens kulturliv. Som DJ, producer og sangskriver er hun uhyre populær på de københavnske scener. De europæiske klubber er også begyndt at få øjnene op for hendes store talent.

Hun er kvinden bag det anmelderoste album ’Monsters’. Det sikrede hende nomineringer til et hav af priser herunder en Gaffa Pris, en Steppeulv Pris, En DDJA og en DMA for Årets Danske Club-udgivelse. Fra ’Monsters’ stammer kæmpehittet og den guldsælgende single ”Min Klub Først”, der gik nr. 1 på single-charten. Fra samme album opnåede to andre sange international omtale via den legendariske compilation Buddha Bar.

Rosa Lux sætter gang i festen

Hun har altid spillet musik, og hun kan skabe musik ud af alting. Hun har skrevet hundredevis af sange, været korpige og keyboardspiller, og siden 2008 har hun satset 100 procent på at arbejde som DJ og musiker. Som hun selv siger, er det eneste, der gør hende langtidslykkelig musik. Det er noget, man kan mærke, når man ser hende optræde. Når Lux siger, at hun føler, at hun har verdens fedeste job, så tror man på hende. Glæden smitter alt og alle.

Musikalsk har Rosa sin helt egen blanding af tech og house, og hun formår at skabe unikke musikalske oplevelser.

Bookes som:

Forespørg på Rosa Lux

Send en uforpligtende forespørgsel på Rosa Lux og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  TAK for et super fedt show. Det var umuligt at lade være med at holde fødder og krop i ro til de fede beats Rosa Lux leverede - Stor Succes.

  Solveig Høgh / Kræftens Bekæmpelse

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.