Ashibah DJ

Du skal booke Ashibah fordi

Siden 2002 har Ashibah arbejdet sig op af stigen, og er i dag anerkendt og respekteret for sin karakteristiske lyd og funky stil. Hun brød igennem på den danske klubscene over hele landet. Hun har spillet på trendy klubber som Simons, TS bar, Raw Music Festival, Distortion og mange flere.

Karakteristisk vokal

Den karakteristiske vokal gør også Ashibah til et interessant aktiv for andre DJs. Derfor samarbejder hun ofte med andre anerkendte DJs. Hendes tidligere samarbejdspartnere inkluderer DJ's som Trentemøllet, Rune RK, Rosa Lux, Lulu Rouge og Thomas Madvig.

Med over 10 år bag pulten kan man roligt sige, at hun er en DJ med særlige musikalske evner. Når hun optræder som DJ, inkluderer hun ofte med sin egen live-vokal eller andres og inkorporerer det i sine DJ-sets. Musikalsk bevæger hun sig stilsikkert i housegenren, hvor vokaler og basslines er i fokus.

Bookes som:

Forespørg på Ashibah

Send en uforpligtende forespørgsel på Ashibah og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.