lars-bjarno-booking

Lars Bjarno

Book Lars Bjarno her

Bjarno er en yderst erfaren og velkendt DJ på den internationale elektroniske scene. Han har haft spillejobs på nogle af de største og mest kendte klubber og festivaler verden over. De har udgivelser på labels som Toolroom/L.O.T.N.S., Get Physical, Brut, Music For Dreams og Buddha Bar og spillejobs på Space (Ibiza), Space (Miami), Cocoon, Watergate, Zouk (Malaysia), Roskilde Festival og Cielo (NY) i bagagen.

Bjarno - Træfsikker og alsidig DJ

Han formår at koge alle genrer sammen i et interessant og træfsikkert flow. Han kan med sine egne edits, bootlegs og remixes få ethvert dansegulv til at ramme kogepunktet. Han mestrer alle typer af optrædener fra de store arrangementer med massiv gang i dansegulvet til mere intime selskaber, hvor ønsket er afslappende og stemningsfuld lounge musik.

Bookes som:

Forespørg på Lars Bjarno

Send en uforpligtende forespørgsel på Lars Bjarno og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Hvilken udsøgt glæde det var, at have DJ Lars Bjarno spille på Møllerup Gods, vi nød musikken og dansegulvet var fyldt fra brudevals til kl 04.30!

  BETTINA /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.