Jakob Maarup

Book DJ Jakob Maarup fra The Voice her

Jakob Maarup har mere end 15 års erfaring bag radiomikrofonen som dedikeret og passioneret musikelsker. Måske har du hørt ham på The Voice, hvor han er vært på "Showet på The Voice" og "Digster Top 30". Udover at spille fremragende festmusik og præsentere os for de største hits er Maarup også DJ. Han startede sin spæde karriere som DJ tilbage i 1997. DJ-gerningen har bragt ham ind som fast DJ for bl.a. Danske Bank, Matas og Discovery Networks-koncernen.

Alsidig perfekt DJ til firmafesten

Jakob Maarups mange år i radiobranchen har udstyret ham med et enormt kendskab til stilarter, genrer og målgrupper. Han er en alsidig DJ, der formår at komme bredt omkring i spillestil, og han passer derfor til de fleste typer af arrangementer. Maarup kan både fungere som stemningssæter og lydtapet til fredagsbaren, ligesom han med det helt store set-up kan levere den store lyd til firmafesten. Maarups spilleglæde er ikke til at tage fejl af, og der er ingen tvivl om, at den også vil smitte af på dine gæster. Forud for ethvert arrangement med Jakob Maarup går en vigtig forventningsafstemning, så du kan være helt tryg, og der er garanti for musik, der passer lige til dit arrangement.

Bookes som:

Forespørg på Jakob Maarup

Send en uforpligtende forespørgsel på Jakob Maarup og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.