lille-lars-booking

DJ Lille Lars

Book Lille Lars her

DJ Lille Lars sætter en ære i sin optræden. Han tid og energi på at planlægge hvert enkelt arrangement ned i detaljer. Han tager ansvar for alle typer af arrangementer, og det er vigtigt for ham at være i samråd med arrangøren. Så kan han være sikker på, at han rammer den stemning og musik, der ønskes. Kunden er nemlig i fokus.

DJ Lille Lars - Mainstream DJ når det er bedst

Lille Lars er garant for de populære hits fra de seneste fire årtier. Han spiller musik, som alle kender og elsker. Som han selv siger: ”Alle kan sætte en plade på, men hemmeligheden og håndværket ligger i at sætte dem på i den rigtige rækkefølge og overraske sit publikum med numre, de måske ikke havde forventet”. Det er netop, hvad Lille Lars kan og gør – og han gør det godt.

Bookes som:

Forespørg på Lille Lars

Send en uforpligtende forespørgsel på Lille Lars og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Lille Lars gjorde det rigtig godt. Han havde godt greb om musikken og forstod at holde dansegulvet kørende. Samtidig var han fleksibel og behagelig at snakke med.

  Henrik /

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.