DJ Trampe

Book DJ Trampe her

Man skal ikke have bevæget sig længe i det danske natteliv, før man støder på navnet DJ Trampe eller Jan Trampedach, som er hans borgerlige navn. DJ Trampe har optrådt som DJ siden 1984, og der er snart ikke den klub i landet, han ikke har optrådt på. DJ Trampe har arbejdet som professionel DJ i over 25 år. Han har opbygget et ganske imponerende CV, der blandt andet tæller arbejdet som fast DJ på det legendariske diskotek IN i København.

DJ Trampe - eminent DJ til firma og privatfesten

Han er dog også manden, der med succes kan spille til firmaarrangementer og familiefester. Der er ingen begrænsninger. Uanset om han optræder for 20 eller 20.000, så er der garanteret en god oplevelse. DJ Trampe er altid opmærksom på sit publikum. Han spiller alle genrer og sørger for, at der er noget for publikum i alle aldre. Han er manden, der fører musikken i den retning, der passer bedst til arrangementet. Ønskes der et specielt tema eller udvalgte numre, så sørger Jan Trampedach for at det bliver, som I ønsker det.

DJ Trampe er en yderst dygtig DJ med et højt teknisk niveau. Han har samtidig en imponerende musiksamling. Han spiller alle genre fra 50’erne og 60’ernes rock’n roll til de nyste hits. Og han er kendt for at have musikalske overraskelser gemt i ærmet.

Bookes som:

Forespørg på Jan Trampedach

Send en uforpligtende forespørgsel på Jan Trampedach og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.