DJ Zoo

Book Jesper Green aka DJ Zoo her

Jesper Green, også kendt som DJ Zoo, har siden slutningen af 80’erne været en af Danmarks dygtigste mixere. Han debuterede i 1983 til en fest i et forsamlingshus, og siden har han bare forfinet sit talent. Han har været en del af DJ-miljøet i mange år og har optrådt på stort set alle klubber i Danmark. Det er også blevet til musik uden for landets grænser, bl.a. Los Angeles og Las Vegas.

Prisvindende kvalitets DJ

Uanset hvor han optræder, så er der garanteret musikalsk kvalitet og fest. Han er en teknisk dygtig DJ og mixer, og hans store talent er også blevet anerkendt. Han har fem gange stået i DM finalen i mix og vundet Needle Damage to gange. Han er også blevet kåret til Årets Producer og Årets Mainstream DJ to gange, været nomineret ved Danish Music Awards og haft ikke mindre end ti top 10 placeringer på Dancecharten.

Som DJ lader Jesper sig ikke styre af en genre. Han spænder bredt over house, progressive, tribal, lounge, hip-hop, R&B, dance og pop. Han blander de nyeste hits med gamle klassikere. Han kan derfor også optræde til at hav af forskellige arrangementer.

Bookes som:

Forespørg på Jesper Green

Send en uforpligtende forespørgsel på Jesper Green og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.