mahamad habane stand up

Mahamad Habane Komiker

Book Mahamad Habane her

Med alt det bedste fra både sine århusianske og somaliske rødder får du Mahamad Habane. Han har siden 2015 leveret comedy på højeste plan. I bedste selvironiske og charmerende stil tager han udgangspunkt i sin egen somaliske baggrund, og dykker ned i emner som danskernes forhold til og fordomme om indvandrere. Uanset dit arrangements størrelse, skaber Mahamad en helt særlig forbindelse til publikum med sin hjertevarme tilgang til humor, som du ikke vil gå glip af.

En ny stjerne tog hurtigt fart

Mahamad Habane skyder til vejrs allerede i starten af sin karriere, og suser rundt til store arrangementer, hvor han underholder til den helt store guldmedalje. Bogstavelig talt, for i 2016 vinder han comedy-konkurrencen “De Nyeste Nye”, og blot et år efter går han til semifinalen i “DM i Stand-up". En booking af Mahamad Habane vil du sent fortryde, for hans uovertrufne kombination af skarpe jokes og charme imponerer hver gang.

Bookes som:

Forespørg på Mahamad Habane

Send en uforpligtende forespørgsel på Mahamad Habane og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.