Mahamad Habane Komiker

Book Mahamad Habane her

Hvor Århus og Somalia mødes, finder du Mahamad Habane. Han leverer selvironisk og charmerende standup med en twist af samfundskritik til dit arrangement. Med Mahamad Habane er der smæk på den afvæbnende comedy. Med udgangspunkt i sin somaliske baggrund dykker han direkte ned i fordomme om indvandrere og forholdet mellem danskere og indvandrere – alt sammen badet i en tyk århusiansk dialekt.

Ung selvironisk humor med Mahamad Habane

Han startede med at optræde i Århus i 2015. Mens han er temmelig ny på den danske comedyscene, har han allerede været vidt omkring og leveret fantastiske shows til store arrangementer. I 2016 tog han sejren i comedy-konkurrencen ”De Nyeste Nye”. Året efter gik han til semifinalen i ”DM i Stand-up”. Der er altså ingen tvivl om, at Mahamad Habane er en af de lysende stjerner på den danske comedy-scene, som kan tage alle med storm.

Mahamad Habanes shows tager fat lige der, hvor mange af hans kollegaer tøver med at gå hen. Der hvor det både kan føles grænseoverskridende og samtidig hylende morsomt. Han tager tabuerne ét efter ét, og det er lige præcis det, der gør den unge århusianer så vanvittigt talentfuld.

Men In Black

”Men in Black” er hans første one man show, og det er første gang, han er helt alene på scenen. Showet er fyldt med fart og finurlige fortællinger med udgangspunkt i Habanes egne oplevelser.

Han læser sit publikum og er ikke bleg for at inddrage de lyttende i sine fortællingerne. Med Mahamad Habane får du et legende show med en enorm charme, perfekt som et underholdende indslag til festlige arrangementer eller som icebreaker til at løsne publikum op.

Bookes som:

Forespørg på Mahamad Habane

Send en uforpligtende forespørgsel på Mahamad Habane og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.