book martin nørgaard

Martin Nørgaard Komiker

Book Komiker Martin Nørgaard her

Martin Nørgaard leverer knivskarp, tankevækkende og humoristisk underholdning. Siden han som 18-årig debuterede på den danske stand up-scene, har han ved flere lejligheder gjort sig positivt bemærket bl.a. til DM i stand-up, i Comedy Zoo On Tour. Han kan også bryste sig af at have været vært på TV2 Zulus populære satireprogram Nørgaards Netfix. Når Nørgaard går på scenen, er det med autoritet og personlighed og et bagkatalog fuld af knivskarpe punchlines.

Han kan tale om alt mellem himmel og jord, men han tager tit fat i de ting, der sker i samfundet. Der er et særligt fokus på de ting, der gør ham vred. Der er altså mulighed for at få rørt lattermusklerne over en gang vredesudbrud af det store fuldskæg - men altid med et glimt i øjet. Martin mestrer at sætte hverdagens trivialiteter under en humoristisk lup.

Bookes som:

Forespørg på Martin Nørgaard

Send en uforpligtende forespørgsel på Martin Nørgaard og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.