Mikael Wulff

Book Mikael Wullf her

Mikael Wulff er genial, for han taler om ting, som alle mennesker til. Det gælder fx familiefester, supermarkeder, træningscentre og kærlighed. Selv de personlige oplevelser præsenteres, så alle kan nikke genkendende til det. Han tager fat i det, som alle kender til, men de fleste tager for givet. Han tager hverdagsemner op, belyser dem fra nye og overraskende vikler. De giver publikum noget at grine af og tænke over.

Banebrydende og nytænkende

Wulff er en af de mest skæve og nytænkende danske komikere. Han har været med til at udvikle flere originale og banebrydende programmer. Fx da han og Morgenthaler overførte det skæve univers fra tegneseriestriben til tv og skabte succesen ”Wulffmorgenthaler” og kultparret ”Dolph og Wulff”. Wulff blev da også for alvor landskendt, da han begyndte at optræde på tv sammen med Dolph. Den lyseblå, ninjaelskende og fascistiske flodhest kendt fra Wulffmorgenthalers tegninger.

Kendt fra "Langt fra Las Vegas

Du kender ham fra ”Langt fra Las Vegas”, ”Dolph & Wulff”, det kulturpolitiske og kritiske satireshow ”Et spark i løgsuppen” med Jonatan Spang. Eller fra one man-shows som ”Mikael Wulff forklarer alt”. Eller måske samarbejdet med tegneren Anders Morgenthaler. Sammen skabte de tegneseriestriben ”Wulffmorgenthaler”, der hver dag kan opleves i Politiken. Det kan også opleves i store dagblade i resten af Skandinavien og som siden er blevet gengivet i en række udenlandske aviser.

Bookes som:

Forespørg på Mikael Wulff

Send en uforpligtende forespørgsel på Mikael Wulff og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.