Book Peter AG

Book Peter AG her - Den legendariske frontfigur i GNAGS

Peter A.G. har i mere end 40 år stået som den legendariske frontfigur i GNAGS og stået bag gruppens utallige store hits. Sammen med GNAGS har han skrevet og indspillet mere end 21 albums og givet koncerter overalt i det danske land. Deres turneer har også ført dem ud over landets grænser til Norge, Sverige, Holland, Indien, Grønland, Færøerne, Cuba, Nicaragua, Kina, Kenya, Zimbabwe og Mozambique.

Danmarks Mr. Swing King - Medrivende indslag til firmafesten

A.G. er en hitmager af dimensioner. Hans store betydning for den danske musikscene er da heller ikke gået ubemærket hen. Peter A.G. har fået tildelt et hav af priser. Han er blandt andet blevet tildelt Århus Orkesterforenings hæderspris i 1976, Danske Jazz-beat og folk-authores hæderspris i 1981, B.T.’s danske rockpris i 1987, en Grammy for albummet Mr. Swing King i 1989 og IFPI’s Hæderspris i 2000, og hans sang ”Under Bøgen” er optaget i den danske musik-kanon.

Selvom han primært er kendt for sin rolle i GNAGS, er han fænomenal som solist. Da han for første gang stod alene på scenen, ville begejstringen ingen ende tage.

Bookes som:

Forespørg på Peter A.G.

Send en uforpligtende forespørgsel på Peter A.G. og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vi havde en helt fantastisk fest og musikken var helt i top - Peter AG var naturligvis det største, han gav den max gas - det var så vildt.

  Kirsten Daell / Direktør / Bernstorff Slot

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.