uro live

Uro

Book Uro

Kan man være både gammelklog, nytænkende og tydeligt mærket af livets bump på vejen, inden man er fyldt 30?

Det kan Uro.

Navnet, der giver mening, når man kommer ind under huden på ham, tilhører sanger, sangskriver og rapper Jeppe Kops Kronback. Med allerede store hits som “Føles Godt,” “Når jeg bli’r til jord” og “Godthåbsvej” har han formået at bryde igennem med sine personlige og hjerteskærende historier. Book ham her for et friskt pust af upolerede, medrivende popsange, der sætter gang i hele følelsesregistret.

Et liv, der føles som fem

Uro skriver ikke bare sange. Han fortæller historier. Og de er hjerteskærende, fordi de er fra hans eget liv. De sjælfulde og sprogligt kreative numre vidner om en tilværelse, som både har indeholdt stoffer, kriminalitet og psykisk nedgang. Det er oplevelser, der får hans korte liv til at føles som om, han allerede har levet fem, fortæller han til Heartbeats. Men det er også oplevelser, der har resulteret i musik, som hans lyttere ikke kan få nok af. Debut-nummeret “Når jeg bli’r til jord” kickstartede for alvor hans karriere i 2020 og blev da også udnævnt til P3’s Uundgåelige.

Bookes som:

Forespørg på Uro

Send en uforpligtende forespørgsel på Uro og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.