saint clara booking

Saint Clara Booking

Book Saint Clara her

Clara blev som 18-årig pludselig Danmarks helt store poptalent. Nærmest fra den ene dag til den anden strøg hun ind på de danske hitlister og fløj ind på popscenen. Debutsinglen "What They Say" udkom i november 2017 og blev kort tid efter fulgt op af EP'en "Dress Like You're Already Famous". Det er ikke kun i studiet, at hun imponerer, det er også blevet til 12 koncerter lang Danmarksturné med stor succes.

Prisvindende sangerinde til firma festen

Med flere millioner hits på Spotify, prisen som Årets Nye Danske Navn og singlen "Foolish", der er blevet kåret til Årets Hit på P7, har hun i høj grad og på meget kort tid cementeret sin egen position på den danske musikscene. Hun har ydermere modtaget en vækstlagspris for sit sangskrivertalent. Med Clara til dit arrangement vil du opleve danseklart popmusik i høj kvalitet. Det er personligt, velskrevet og festligt.

Hun er født i Thisted, men har boet i Århus de sidste mange år. Allerede som 13-årig blev hun forsanger i sin storebrors band. Musikken ligger i generne, for hun er nemlig niece til Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig.

Foto: Rasmus Luckmann

Bookes som:

Forespørg på Saint Clara

Send en uforpligtende forespørgsel på Saint Clara og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.