malte ebert booking

Malte Ebert Booking

Book Malte Ebert her - ærlig og humoristisk pop til firmafesten

Humoren er i behold, selvom Malte Ebert nu udgiver musik i sit eget navn frem. Tidligere udgav han musik under sit alias Gulddreng. Musikken har tilmed fået et mere personligt præg, og den klare stemme er kommet i fokus. Det sker med pophits som ”Rather Be” og ”Loyal”, der er strøget direkte ind på toplisterne. Han viser sit store talent og omfangsrige værktøjskasse i evnen til at gå direkte fra karikerede Gulddreng fra natklubben til jyske Malte.

Fra Gulddreng til Malte Ebert

I halvandet år var han bedst kendt som Gulddreng. Med sin skarpe attitude og humor steg han til tops på playlister over hele landet. Du har nok hørt Gulddreng med numre som ”Model”, ”Se mig nu” og julehittet ”Guld jul”, der spillede til de fleste fester og høstede platin af flere omgange. Humoren er fortsat i behold hos Malte, efter han i 2018 smed både solbriller og guldkæder. Nu viser han sig selv frem, da han begyndte at udgive musik i sit eget navn.

Med Malte Ebert får du hele pakken

Der er altså ingen tvivl om, at han har hele pakken. Med et godt øje for sit publikum tager han temperaturen på ethvert arrangement. Med Malte Ebert er du sikker på at få en kunstner, der kommer med god stemning, humor, en stjernestemme og rig mulighed for en tur på dansegulvet.

Bookes som:

Forespørg på Malte Ebert

Send en uforpligtende forespørgsel på Malte Ebert og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.