Ny artist | 2 minutters læsning

Le Freak er nu aktuelle som disco band og performer live

Danskerne kan ikke få nok af discobandet Le Freak

Landets festdeltagere er enige. De kan ikke få nok af de fede discorytmer. Vi vil høre disco, lyder det enstemmigt fra et kor af danseglade stemmer, og Le Freak er løsningen på publikums ønsker.

Fra privatfest til festival. Fra firmafest til byfest. Discobandet Le Freak er altid klar. Le Freaks repertoire er bestående af de største disco hits gennem tiderne og er en kilde til succes for alle firmafestarrangører.

Som Danmarks hidtil eneste professionelle discoband – med en grundstamme bestående af seks rutinerede musikere – leverer Le Freak varen gang på gang rundt om i Danmark.

Le Freak har bl.a. spillet som support for Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, optrådt på VEGA i København og spillet et væld af udsolgte koncerter på Train i Århus – og i et utal af haller og byer rundt omkring i hele landet. Le Freak har også spillet til et stort antal firmafester. Uanset om publikum er dansk, skandinavisk eller internationalt, når Le Freak helt ud over scenekanten og lige ned i danseskoene på samtlige festdeltagere. Discorytmerne har appel til alle fester og deres gæster. Le Freak disco er et internationalt sprog, som alle forstår.

Le Freak i forskellige konstellationer

Le Freak fås i flere vellydende versioner. Fra det groovy og stærkt swingende 6-mands hold – evt. tilsat en superskarp horn sektion – til det store ”Las Vegas Show” med både strygere og blæsere. Men uanset kombinationen er publikum sikret et forrygende show og en varm, svedig nat i discokuglens glimtende lys.

Book Le Freak til dit næste arrangement – kontakt Xclusive Entertainment tlf. 7021 7025

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.