Julefrokost | 7 minutters læsning

Planlæg en helt fantastisk julefrokost

Julefrokosten står for døren og det er tid til at sammensætte en fest, som passer perfekt til jeres behov. Hos Xclusive Entertainment hjælper vi dig hele vejen.

Der er intet sjovere end en fantastisk fest, hvor alt kører som det skal. Årets julefrokost er et samtaleemne som flere virksomheder snakker om år for år. Hos XE vil vi gerne hjælpe dig med at samle den perfekte julefrokost. Vejen til et fantastisk arrangement kan være lang, men hos XE står vi klar til at hjælpe jer gennem hele processen.

Til en julefrokost er der en lang række ting, der skal være styr på for at festen bliver en succes. Der er et utal af ting man kan have med, for at opnå et rigtig godt arrangement. For at samle en hel del af disse ting, har vi samlet en lange række af elementer, som hører sig til under en julefrokost.

Lokation

Hvor mange gæster er I til julefrokosten?
Lokationen afhænger meget af, hvor mange deltagere der er til julefrokosten. Den valgte lokation skal nemlig hverken være for stor eller for lille, da dette vil ødelægge festens atmosfære. Hos XE kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige lokation, som passer til lige netop jeres behov. Vi har en lang række samarbejder og et stort netværk, som tilbyder eksklusive lokationer.

Indretningen af rummet

Når den rigtige lokation er valgt, spiller indretningen af rummet en stor rolle. Baren og scenen er noget af det vi hos XE bruger meget tid på at planlægge placeringen af. Netop placeringen af baren og scenen har en rigtig stor betydning for helhedsoplevelsen til festen. Tilsammen tilfører den helt rigtige indretning af rummet en god energi til festen.

Hos XE arbejder vi specielt med arrangementer, hvor dansegulvet er indrettet omkring mindre lounges og barborde omkring baren. På denne måde bliver dansegulvet midtpunktet for festen, da gæsterne kan kredse rundt omkring. Med over 25 års erfaring indenfor festarrangementer er vi specialister i, hvordan festlokalet skal indrettes. Vi hjælper dig gerne med at lave den rigtige opsætning og indretning af rummet inden festen skal skydes i gang.

Udstyr

Skal du have god lyd under festen?
Har du et anlæg du har tænkt dig at tage med, så bør du lige genoverveje om det passer godt ind til din fest. Oftest kan det være fornuftigt at leje et godt anlæg, som afspejler den kvalitet du ønsker til dit arrangement. Et rigtig godt indslag kan eksempelvis ende med at blive ødelagt, hvis lyden er dårlig.

Det kan være svært at finde den helt rigtige lyd, og det kommer også meget an på hvilke indslag, der skal laves i løbet af aftenen. Underholdende indslag kræver ikke det samme udstyr som en god DJ eller band. Hos XE tilbyder vi vores ekspertise og vejledning til, hvordan du vælger det perfekte setup til netop jeres arrangement.

Velkomstdrink

Årets julefrokost er også festen, hvor gæsterne slår sig løs, læner sig tilbage og nyder en godt arrangement med kollegaerne i et festligt og løssluppet lag.

Skal dine gæster holde sig friske hele aftenen?
Start aftenen ud med en velkomstdrink, som er stærk. Måske virker det modsigende, men vores erfaring viser, at folk slapper mere af under middagen og indtager derfor ikke nær så meget alkohol som de måske ellers ville have gjort.

Timede indslag

Til en godt julefrokost skal der gerne være nogle forskellige indslag, som holder dine gæster i gang. Det kan anbefales at festen starter ud med at live indslag lige efter middagen er ovre. Gæsterne er nemlig på dette tidspunkt klar til at feste, og går der for langt tid uden at der sker noget, sænker energien sig.

Hvad er det rigtige indslag?
Der findes mange udvalg indenfor indslag, alt efter hvilket publikum og arrangement der skal bygges op. Det er derfor vigtigt at matche den udvalgte artist med de gæster, der er med til festen.

En DJ er stort set altid et rigtig godt indslag til næsten alle typer af fester. Hos XE har vi f.eks. DJ’s som Mikkel Wendelboe, DJ Ashibah eller Jean Van Baden.

Hvordan vælger jeg det rigtige indslag?

Hos XE kan du altid sende en forespørgsel på en artist, uanset om det er en artist vi har på vores side eller ej. Vi står altid klar til at vejlede når I skal vælge, hvilken artist, der passer godt til jeres fest. Der findes mange artister på markedet og hvem du skal vælge, kommer meget an på aldersgruppen og typen af publikum der er med til jeres arrangement.

Er I mange mennesker med forskellige behov?
Netop disse arrangementer er vi eksperter i at afkode og vi sørger for at finde en artist, som rammer bredt. På den måde sikrer vi at alle gæster er tilfredse med den udvalgte underholdning.

Musisk indslag

Til julefrokoster, som ønsker lidt ekstra, kan vi anbefale artister som Infernal eller Burhan G. De har spillet på mange scener, både i ind- og udland. De har begge stor erfaring med at læse publikum og dermed afstemme, hvordan der skrues en rigtig fest sammen, som får publikum op i gear.

Et andet valg er musikgruppen L.I.G.A. Den danske popgruppe kan med garanti sætte gang i festen. Her kan gæsterne danse og synge med på hits som: ”Skylder dig ik’ noget”, ”Julia” eller ”Den første gang”. Kendte musikalske artister og grupper er altid et godt valg, da store navne sætter niveauet og helhedsoplevelsen helt i top, ligegyldigt hvilken type arrangement du skal holde.

Underholdning

Skal dine gæster have noget at grine af?
Med et underholdende indslag i form af komik, en quiz eller blot en humoristisk entertainer, kan jeres gæster få en stor oplevelse. Gennem XE kan du bl.a. booke Kenneth K som vært til en omgang Musikquizzen. Du kan også få fat i den tidligere Lykkehjulet vært Lars Herlow, der optræder med showet ”Klassens Tykke Dreng”, som er en blanding af standup og musik. Mangler du en underholdende entertainer kan Thomas Skov fungerer som den perfekte underholdning til dit arrangement.

Kenneth K, Lars Herlow og Thomas Skov, kan også bookes som konferenciers til dit arrangement. En konferencier kan med stor fordel benyttes til at løfte jeres arrangement til et højere niveau og sætter underholdningen helt i top under hele arrangementet.

Hjælp til koordinering af festen

Der er mange ting at holde styr på til en rigtig god julefrokost. Hos XE skal du ikke bekymre dig om andet end at nyde festen og holde dine gæster med godt selskab. Vi hjælper med komplette pakkeløsninger, giver professionel vejledning og hjælper med hele planlægningen. I fælleskab med jer, sørger vi for at hele festen kører som den skal og vi hjælper med at finde den helt rigtige artist.

Et samarbejde med os vil fjerne alle jeres bekymringer og i stedet give jer overskud til at nyde festen. For husk at livet er en fest, og vi leverer musikken.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.