Discobingo
DJ Musik Underholdning | 2 minutters læsning

Discobingo med Milling og Molbech

Findes der en bedre kombination end disko og bingo?

Den mangeårige DJ-duo Milling og Molbech er tilbage igen. Denne gang i et format langt væk fra radiostationernes studier og meget tættere på fans og musikelskere. De fleste kender til både bingo og disko, imens kombinationen af de to måske er et nyere begreb for nogle. Men ‘DiscoBingo med Milling & Molbech’ er ikke desto mindre en begivenhed, du ikke vil gå glip af.

Konceptet – hvor deltagerne på almindelig bingo-vis dyster om, først at få udfyldt en plade med sangtitler – er allerede en stor succes. Og dig og dine gæster kan blive en del af denne musikalske oplevelse, da Milling og Molbech nu kan bookes som underholdningsindslag med det legendariske DiscoBingo show på ca. 45 minutter til både firma- eller privatfest. Book allerede nu, og få måske chancen for at råbe “DiscoBingo!”, når lige netop din plade bliver fyldt ud først.

Man får tilsendt pladerne inden showet, som er propfyldt med coversange fra alle de bedste årtier, så der er lagt i kakkelovnen til noget af en aften. Hvis du allerede nu drømmer dig væk til en aften fyldt med alle dine yndlingssange, yndlingsvenner og de bedste værter, så er DiscoBingo måske noget for dig? Kan også bookes i kombi med Milling og Molbech som festens DJs.

Book Discobingo med Milling og Molbech hos XE

Book Milling og Molbech ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev den fantastiske duo før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

 

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.