DJ Musik | 2 minutters læsning

Dj Ashibah er et kæmpe navn i Sydamerika

DJ Ashibah har meterlange køer når hun spiller koncert i Brasilien. Den populære DJ er født i Danmark og opvokset i Egypten.

Herhjemme i Danmark er DJ Ashibah måske ikke så kendt et navn, men tager man om på den anden side af kloden, er hendes fanskare kæmpe. DJ Ashibah er en dansk-egyptisk DJ og radiovært. Hun har over 10 års erfaring bag en DJ pult og har en helt speciel evne til at sætte gang i en fest.

DJ Ashibah, som i virkeligheden hedder Sarah, har boet mange år af sit liv i Egypten. Hun flyttede for flere år siden til Danmark for at starte sin musikkarirere og det har taget fart siden den talentfulde musiker startede sin karriere op. I dag er Ashibah både sangskriver, musikproducer og en afsindig dygtig DJ.

Som samarbejdspartner har DJ Ashibah været med til at spille, med en hel del af Danmarks største DJs. Hun har bl.a. stået bag pulten med Trentemøller, Rune RK, Rosa Lux, Lulu Rouge og Thomas Madvig. Hun har stået bag pulten på nogle af de største spillesteder. I Danmark tæller spillesteder som TS bar, Vega og ikke mindst distortion.

Ashibah spiller en blanding af melankolske og drømmende electronica-værker, men også meget mere festlige housenumre, som kan peppe festen op. Hun evner at fornemme publikum og er fantastisk til at præcisere musikstemningen efter arrangementets behov. Hun har i sin karriere samlet mange roser og fantastiske anmeldelser.

DJ Ashibar kan kvikke et hvilket som helst arrangement op. Hendes 10 års erfaring har givet hende nogle helt specielle musikalske evner, og hun har en fantastisk evne til at fornemme festens stemning. Derfor kan hun med fordel bookes til både dinner lounge, reception og firmafester.

https://www.youtube.com/watch?v=LYwVgX-16N8

Book DJ Ashibah hos XE

Book DJ Ashibah direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.