Musik | 2 minutters læsning

Lis Sørensen er en gave til dansk musik

Hendes stemme er efterspurgt og der varsler ingen tvivl om at Lis Sørensen er en af Danmarks dygtigste sangerinder.

Lis Sørensens karriere begyndte allerede da hun var 11 år gammel. Her indspillede hun i skolen en plade sammen med pigegruppen De Fem, herpå indsang Lis Sørensen sin første single ”Cirkushesten Claus”. Senere læste Lis Sørensen til musikpædagog på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Sangkarrieren begyndte virkelig, da Lis Sørensen i samarbejde med Anne Linnet og tre andre piger, dannede bandet Shit & Chanel. På dette tidpunkt var Lis Sørensen 18 år gammel, og fik hurtigt sat sine spor i den danske musikverden. Gruppens største hit er et nummer som stadig bliver spillet mange gange i dag, nemlig ”Smuk og dejlig”. Lis Sørensen fik her sit gennembrud og en stor anerkendelse for hendes smukke sangstemme. Shit & Chanel gik i opløsning og herefter var Lis Sørensen en markant eftertragtet sangerinde.

Karriere og samarbejde

Lis Sørensen har i sin lange karriere arbejdet sammen med rigtig mange musikere. Hun blev efter tiden med shit & Chanel, booket som korsanger hos bl.a. Gnags, Henrik Strube Band og Gasolin. Lis Sørensen medvirker bl.a. på Gasolins nummer ”Kvinde min”.

En bidragelse på over 100 albums og 16 soloalbums, er det blevet til for den skønne sangerinder. Lis Sørensen står bag albums som ”Sigøjnerblog”, ”Du ka’ få mig til alt” og ”Hjerternes sang” som solgte over 350.000 eksemplarer og gjorde Lis Sørensen til Danmarks bedst sælgende sangerinde.

Lis Sørensen nyder at stå en scene og med mange års erfaring mener hun, at det er på scenen man synger bedst. Det er ved hendes live optrædener hun har det sjovest og det hos publikum hun får alt sin motivation til at blive ved med at synge og lave musik.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.