Band Musik | 3 minutters læsning

Saveus bliver rost til skyerne

X Factor stjerne gjorde overraskende kæmpe comeback og hitter nu som forsanger i gruppen Saveus

I 2008 vandt han Danmarks Radios første udgave af X Factor og efter syv års stilhed gjorde han et overraskende comeback på scenen til P3 Guld. Denne sommer har han åbnet Orange Scene på Roskilde festival under kunstnernavnet Saveus. Martin Hedegaard er for alvor tilbage på den danske musikscene og i efteråret drager han på Danmarksturne.

Martin Hedegaard udgav i 2008 albummet ”Show The World” efter han vandt DRs første udgave af underholdningsprogrammet X Factor. Siden da var der ingen der hørte et kvæk fra den nordjyske sangfugl. Indtil han en dag fik hele Danmark til at tabe kæben, da han optrådte under P3 Guld i 2015 som forsanger i bandet Saveus.

Succesen for Saveus har været synlig på den danske musikscene siden 2015, hvor Martin Hedegaard slog benene væk under hele Danmarks Radios Koncerthus med debutsinglen ”Leviate Me”. Siden er det gået stærkt for den nu 24-årige sanger, som i sommer åbnede Orange Scene på Roskilde Festival. I dag står Saveus bag hits som ”Everchanging” og ”Watch The World” der sammen med tre andre numre danner baggrunden for ep’en ”Will Somebody Save Us”.

Anmelderne er vilde med Saveus

Bandet bliver i dag rost til skyerne af anmelderne, som er vilde med gruppens dynamik og den altid energiske Martin Hedegaard. Saveus optræder med en blanding af elektronisk gospelsoul og rock, som ingen andre på den danske musikscene nogensinde har gjort før. Gruppens sidste optræden på Bøgescenen ved Smukfest tog publikum med storm, og anmelderne var meget begejstret for gruppens nærvær til deres tilskuere.

Saveus er helt klart et band man ikke må gå glip af. I efteråret rejser de Danmark rundt på turne, hvor flere koncerter allerede er udsolgte. Her optræder de bl.a. med deres nye album ”Neuro” som indeholder singlen ”Ready to Die” der er en del af P3’s Uundgåelige.

https://www.youtube.com/watch?v=P7DOQLsdvVs

Book Saveus hos XE

Book Saveus direkte ved Xclusive Entertainment på tlf.+45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.