Musik | 2 minutters læsning

Turbomanden Silas Bjerregaard går solo

Silas Bjerregaard er en fantastisk sanger og sangskriver. Han startede sin sangkarriere som forsanger i bandet Turboweekend, han i kort tid gik under kunstnernavnet Ivan Skavinsky Skivar. Bandet valgte da inden udgivelsen af deres andet album, at de skulle hedde deres rigtige navne.

Turboweekend var i starten at band, som var kendte i Københavns natteliv. Her spillede de mange koncerter og var altid klar på at starte en kæmpe fest. Populariteten voksede og voksede og en dag blev kontaktet og fik chancen for at spille på Roskilde Festival. Her tog de publikum med storm og fik startet et brag af en fest. Efter deres debut på Roskilde Festival gik det stærkt. Turboweekend fik udgivet deres debutalbum ”Night Shift” og blev inviteret til at spille ved P3 Guld. Senere blev de nomineret til ”Årets Navn” ved både P3 Guld og Zulu Awards.

Navnet på bandets andet album er ”Ghost of a Chance” og med dette album fik bandet deres ultimative gennembrud. Pladen endte hos Sony Music og blev udgivet i både Tyskland, Schweiz og Polen. Turboweekend blev efter udgivelsen nomineret til P3 Guld og P3 Prisen.

Turboweekend har haft kæmpe succes. De har spillet udsolgte koncerter i Store Vega i København, genudgivet albummet ”Ghost of a chance” med ekstraindhold som livemusik og et ekstra nummer, og så fik de remixet nummeret ”Trouble Is” af den hollandske DJ Tiësto, hvilket gav dem kæmpe omtale i medierne. Turboweekend modtog prisen som P3 Gennembruddet og vandt også senere Årets Danske Livenavn.

Soloprojekt

Turboweekend valgte efter 12 år sammen at ophøre samarbejdet. Silas Bjerregaard har derfor valgt at optræde i Tv-programmet Toppen af Poppen, for at samle soloerfaring. Nu er han rystet sammen og er for første gang klar til at levere sin helt egen musik. Han drager til foråret rundt på Danmarksturne og spiller i 18 forskellige byer.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.