Carpark North står tænksomme og glæder sig til at blive booket til din næste fest
Band Musik | 2 minutters læsning

Carpark North leverer elektrorock

Carpark north har gennem mange år leveret succesfuld elektrorock på den danske musikscene

Carpark North er et rockband, der består af Lau Højen på vokal og guitar, Søren Balsner på bas og Morten Thorhauge på trommer. Bandet er de første, der i Danmark fik stor succes indenfor elektrorock genren. De tre drenge dannede band tilbage i 1999. Samme år spillede de deres debutkoncert, ved deres deltagelse under DM i Rock, hvor de kom på en 2. plads. Efterfølgende vandt gruppen P3 konkurrencen Demodysten og indspillede derefter deres første demo under navnet ”Carstereo”. Albummet blev det mest solgte nogensinde i Danmark, og det blev også starten på bandets succes.

Carpark North blev hurtigt et meget anerkendt band hos både anmeldere og publikum. I 2003 udkom albummet ”Carpark North”, som solgte over 50.000 eksemplarer. Den store succes har Carpark North haft siden og de er stadig den dag i dag, et af Danmarks største rockbands. Rockbandet har i alt haft 4 hitsingler på P3’s Uundgåelige, sange som ”Transparent and Glasslike”, ”Human” og ”40 Days” er blevet spillet utallige gange.

Desuden har Carpark North i løbet af deres karriere samarbejdet med flere store danske artister. På bandets første studiealbum ”Phoenix” fra 2014, havde Carpark North indgået samarbejde med Nik & Jay, som spillede med på singlen ”You’re my fire”. Derudover har Stine Bramsen også sunget med på singlen ”32”.

Carpark North forsanger Lau Højen har deltaget i TV2 programmet toppen af poppen, sammen med kunstnere som Ida Corr, Noah og Fallulah. I programmet fortolker alle deltagerne hinandens sange og fortæller om deres egen karriere for åben skærm.

Foruden deres store erfaring indenfor musik, skaber Carpark North koncerter du sent vil glemme. Anmelderne roser dem til skyerne for deres energi på scenen og deres formåen til at skabe nerve og velspillende rockmusik. Carpark North er et storslået band og de leverer gang på gang de vildeste koncerter.

Book Carpark North hos XE

Book Carpark North direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.