Musik | 2 minutters læsning

Rahim leverer endnu en lykkelig slutning

Den folkekære og anmelderroste popstjerne Tobias Rahim leverer endnu en gang en ny EP, som indeholder alt det, som han er elsket og kendt for. Fængende melodier, ærlige og sårbare tekster og den til tider kække tone.

En kold og mørk efterårsdag bliver oplyst af nye guldkorn fra den dansk-kurdiske sanger, som allerede har fundet sin vej ind i danskernes hjerter. Tobias Rahims nye EP med navnet ’¿HAPPY ENDING?’ har med kun få dage på bagen allerede flere titusinder af afspilninger på Spotify.

Til forskel fra de tidligere albums har Rahim denne gang et højere fokus på hans egne følelser. Som flere anmeldere skriver, inviterer Rahim indenfor i sit sind med sange om angst, selvhad og ensomhed. Svære følelser, som lytteren måske kan identificere sig med – eller blive klogere på. Selvom temaerne bag teksterne er til den dystre side, så vejer musikken og beatet op for det, som den sol, der bringer regnbuen frem i et trist regnvejr.

I sange som ”BENZIN ILD ’ GLASSKÅR”, ”F’social angst” og ”DØDINDENI” viser Tobias Rahim sit sande jeg frem. Samtidig med, at man som publikum bliver klogere på Rahims indre, får man en fuldendt oplevelse med sangenes rytme og udfordrende, men legende tekster.

Efter en opvækst i Århus, og senere at have skiftet det jyske postnummer ud med bopæle i både Ghana og Colombia, er Tobias Rahim en sanger, der er præget af sine kulturelle oplevelser. Det er en rød tråd gennem hele hans karriere, som også er afspejlet igennem EP’ens 6 numre. Dog kommer man nu endnu tættere på manden bag facaden.

Han er kunstneren, der kan ramme det brede publikum og får alle med på hver sin måde. Gå ikke glip af den ærlige og grænsesøgende pop- og raggaetonsanger med noget på hjerte.

 

Book Tobias Rahim hos XE

Book Tobias Rahim ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev den fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

 

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.