Rasmus Bjerg
Musik | 2 minutters læsning

Rasmus Bjerg tager på ‘John Mogensen’ turne

Til foråret kan du opleve Rasmus Bjerg i John Mogensen forklædning, når han tager på Danmarksturne og hylder John Mogensens musik og historie.

Rasmus Bjerg tager på turne i rollen som John Mogensen og spiller op til fest hele foråret. På trods af at John Mogensen døde tilbage i 1977, lever hans musik stadig i bedste velgående. Siden Ole Bornedals biografiske drama ’Så længe jeg lever’ havde præmiere, har over 400.000 mennesker set Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen.

John Mogensen blev kun 48 år gammel og ville i år have fyldt hele 90 runde år, og det har Rasmus Bjerg tænkt sig at markere. 90 år skal fejres og derfor tager Rasmus Bjerg til foråret rundt i Danmark for at hylde en af landets mest folkekære musikere. Fra den 22. marts 2019 kan man opleve Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen under showet, der bliver kaldt ”John”. Showet bliver en stor sammenspil af live-koncert, teater og særlige visuelle shows, der skal hylde den afdøde musiker.

Rasmus Bjerg tager opgaven dybt seriøst. Efter han fik stor succes i rollen som John Mogensen, har han fået et stort indblik i den måde John Mogensen levede på. Rasmus Bjerg lover at showet  bliver en kæmpe fest og at hele showet kommer til at forløbe ligesom John Mogensen ville have ønsket det. Derfor bliver rammerne for showet ikke fine og fornemme, for sådan var John Mogensen ikke. Tværtimod kan publikum forvente en fest, hvor alle generationer kan være med.

Glæd dig til at høre Rasmus Bjerg fortolke John Mogensens hits ‘To mennesker på en strand’, ‘Så længe jeg lever’ og selvfølgelig ‘Der er noget galt i Danmark!’. Arrangørerne til arrangementet håber på at se publikum i alle aldre, så selv de helt unge kan blive introduceret til en musikverden, som har glædet flere generationer.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.