Stand-up | 2 minutters læsning

Find kærligheden med Thomas Hartmann

Se Thomas Hartmann til efteråret når han er på turne med sit nye onemanshow “Kærlighed”

Thomas Hartmann nye show vil, som titlen beskriver det, omhandle kærlighed. Thomas Hartmann mener at kærlighed er en følelse alle er påvirket af, ligegyldigt om man er modtager eller giver af den. Kærlighed er noget alle mennesker på et tidspunkt søger eller oplever. Det er bestemt også et emne, som kan lukke op for nogle rigtig sjove historier. Der vil blive talt om kærlighed i en ung alder, men også om hvordan de på plejehjemmet får en flirt på krogen.

”Kærlighed” skal være et show hvis indhold skal være noget, som alle kan sætte sig ind i. Han vil formå at lave et show, som ikke blot handler om at finde kærligheden, men nærmere det at opleve krælighed. Alle mennesker kender til følelsen af at elske noget. Med det sat på plads, skal det også siges at showet på ingen måde bliver sukkersødt, da det udelukkende går ud på at bliver underholdt til fulde.

Kærlighed er Thomas Hartmanns ottende onemanshow, og det tør siges at manden ved hva han har gang i. Thomas Hartmann debuterede tilbage i 1996 på Cafe Vizzaro på Amager. Siden er det blevet til flere onemanshows, tv- og radiooptrædener og en lang række af samarbejder med an masse forskellige komikere.

Thomas Hartmann står bag onemanshows som ”Hartman X”, ”Hartmann 3”, ”Bytte Bytte Købmand” og ”Extrospekt”. Gennem alle hans shows har man kunne følge hans udvikling indenfor comedy. Derudover er Thomas Hartmann også en utrolig dygtig manuskriptforfatter, som evner at skrive jokes på højeste niveau.

Book Thomas Hartmann hos XE

Book Thomas Hartmann direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.