Stand-up Underholdning | 2 minutters læsning

Ane Høgsberg taler om døden

Ane Høgsberg indtager den danske standup-scene med sit nye onemanshow “Døden Har En Årsag”.

Til foråret er Ane Høgsberg ude med sit helt nye soloshow ”Døden Har en Årsag”. Showet kommer helt tæt ind på en ting alle mennesker har tilfælles, døden. Ane Høgsberg vil i sit show komme ind på, hvordan vi som mennesker tackler døden. Hun vil svare på spørgsmålet om, hvordan hun selv engang ønsker at komme væk herfra. Med sin charmerende jyske humoristiske sans vil hun komme ind på, hvad der mon bliver snakket om til hendes begravelse, og hvor vi mennesker mon ender henne efter døden.

Ane Høgsberg har selv oplevet frygten for at skulle væk herfra. Hun gik i tre uger med frygten for at have brystkræft og med tanken om, hvad der ville ske, hvis hun ikke var her mere. Alle disse tanker har hun kogt sammen til sit show ”Døden Har En Årsag”. Ane Høgsberg synes det er godt at få snakket om et emne som døden, hun er nemlig ikke bange for at kaste sig ud i at snakke om menneskets sorte sider. Hun vil i sit show få publikum til at grine af døden.

Ane Høgsberg har siden sin karrierestart i 2008, været med på flere forskellige projekter. Hun har bl.a. været tekstforfatter på TV-succesen ”Nørgaards Netfix”, hun har været radiovært hos Radio Køge, reporter på Roskilde Festivalradio og vært på podcasten ”Voskenvenner” sammen med Jonathan Spang. Ved ZULU Comedy Galla i 2016 vandt hun Talentprisen på baggrund af soloshowet ”Dårlig Feminist”.

Du kan være sikker på at opleve en grænsesøgende og kompromisløs komiker. Ane Høgsberg leverer stensikkert et fantastisk sjovt show og du kan med garanti ikke holde grinet tilbage.

 

Book Ane Høgsberg hos XE

Book Ane Høgsberg direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev denne fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.