scarlet-pleasure-booking
Musik | 3 minutters læsning

Drøm dig ind i lysere tider med Scarlet Pleasures nye single

Forårets farver. Gul, lilla, grøn og blå bliver som omdrejningspunktet i Scarlet Pleasures nyudgivne sang ”Colours”, et symbol på alt dét, vi længdes efter. Imens efteråret får et stadig mørkere og koldere tag om os, maler Scarlet Pleasure et tydeligt billede af forår og lyse stunder på deres nye single sammen med den danske sanger- og sangskriver Giift. Denne smukke, nærmest engleagtige sang har på lidt over en uge allerede fået tæt på 100.000 afspilninger på musiktjenesten Spotify.

 

Som at vågne op i en drømmeverden spiller en harpelignende melodi, imens forsanger Emil Goll og featuring-sanger Giifts rene vokaler inviterer indenfor i et intimt og sårbart rum, hvor der er plads til ærlighed. De længdes, nærmest helt melankolsk efter foråret og lyset. At træde ud af mørket. ”Vi har været en livstid i mørket” synger den kun 19-årige upcomming sanger Giift og vækker sammen med Scarlet Pleasures tre talentfulde medlemmer os alle til live igen, som når man endelig har overlevet en lang vinter i hi.

 

Inden udgivelsen af den nye sang, skrev Scarlet Pleasure på deres instagram: ”@giift1x synger med på sangen, og det er vi meget glade for. det er første gang vi har feature på en udgivelse.” Trioen har taget et skridt i en ny retning, og har altså for første gang valgt at udgive musik sammen med en anden kunstner. Det kommer også efter bandet har udtalt til flere medier, at de ønsker at finde tilbage til deres fundament, og lave sange om de ting, der betyder noget for dem. Det er denne nye sang måske et tegn på?

 

”Forårets farver, lad mig dufte dig ind” synger forsanger Emil Goll, og man kan som publikum nærmest se farverne og dufte blomsterne for sig. Gå ikke glip af denne nye, sårbare og smukke sang – sammen med resten af Scarlet Pleasures katalog, som er spækket med ørehængere, dansehits og massere af palmer og 90’er stemning.

Book Scarlet Pleasure hos XE

Book Scarlet Pleasure ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Har du spørgsmål til booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev den fantastiske kunstner før alle andre – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.