Ny artist | 3 minutters læsning

Afslappet technopop med Laid Back

Det er nu muligt at booke Laid Back til receptionen.

Laid Back er en dansk musikgruppe, som startede i 1979. Duoen består af Tim Stahl, og John Guldberg, og musikstilen består mest af afslappet synthpop, også kendt som technopop. Laid Back fik stor succes i udlandet som en af de eneste danske grupper i første halvdel af 1980’erne. Det var med albummet ‘Keep Smiling’ fra 1983, der indeholdt flere hits – de hittede dog ikke de samme steder, men de forskellige singler hittede forskellige steder i verden

Laid Back har international stjernefaktor

1980’erne var et godt årti for Laid Back. De hittede bl.a. internationalt med sange som ‘Sunshine Reggae’ og ‘White Horse’.

‘Sunshine Reggae’ blev et af duoens største hits nogensinde, og kan den dag i dag, stadig få folk med på noderne og fællessang. ‘Sunshine Reggae’ har solgt over 8 millioner singler og samlet set har den solgt mere end 20 millioner eksemplarer, inklusiv salg af det opsamlingsalbum, hvor sangen er på.

‘White Horse’ blev et kæmpe klubhit i USA og er betragtet som en stilskabende dansk klassiker. Selv hitmageren Prince listede dette nummer som ét af hans absolutte favoritnumre fra andre kunstnere, hvilket må siges at være et kæmpe cadeau til Laid Back.

Nedenfor kan du lytte til duoens største hit, ‘Sunshine Reggae’.

Laid Back aktuel med ny single

Laid Back udgiver nu deres egen version af en mere end 300 år gammel folkesang, ’The House Of The Rising Sun’. Det er den første udgivelse i en række af flere numre. ‘House Of The Rising Sun’ er der sikkert ikke mange Laid Back fans som havde set komme. ‘House Of The Rising Sun’ adskiller sig fra det som Laid Back har lavet tidligere. Det er nemlig et covernummer, og det er første gang i det snart 40-årige samarbejde, at John Guldberg og Tim Stahl laver sådan et track sammen under navnet Laid Back.

Alligevel er alt dog stadig ved det gamle – sangen bærer præg af Laid Backs klassisk ned-tonede og afslappede stil, hvor musikken er i førersæddet. Nedenfor kan du lytte til coverversionen af den klassiske folkesang, ‘The House Of The Rising Sun’.

Book Laid Back hos XE

Book Laid Back direkte ved Xclusive Entertainment på tlf. +45 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på siden. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Oplev international stjerne faktor på tæt hold – vi hjælper dig til en veludført oplevelse.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.