Band Musik | 2 minutters læsning

Phlake på turne med intimkoncert

Phlake inviterer sit publikum helt tæt på, når de tager Danmark rundt med deres intimkoncert  ”Can We Talk?”.

Phlake har efter mange udsolgte koncerter, valgt at lukke sit publikum ind til en helt ny oplevelse. De åbner op for helt nye udfordringer i form af en intimkoncert, som de til efteråret tager på Danmarksturne med. Det bliver en helt speciel koncertoplevelse, for Phlake vil prøve at præsentere deres musik på en anderledes måde end de er vant til.

Til daglig sidder de to drenge, Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, i en etværelses på Nørrebro. Det er i denne lejlighed mange af de første udkast til Phlakes hits er blevet skabt. I ro og mag skriver de sange og netop denne ro vil de give deres publikum. Til deres koncert vil de fokusere på at danne et univers, hvor ingen skal tænke på andet end den musik, der bliver spillet. Netop derfor har gruppen valgt at tage Danmark rundt og spille intimkoncert.

Phlake er fik deres debut i 2015 med singlen ”So Faded”. Ikke lang tid efter udgav de numrene ”Pregnant” og ”Angel Zoo”, som også gik øverst på hitlisterne. Phlake blev det mest spillede navn på P3 i 2016 og 2017, og har meldt udsolgt 4 gange på Store Vega i 2017. Selvom Phlake tager landet rundt med en intimkoncert, skal publikum ikke regne med at det bliver en akustisk koncert. Der vil stadig være gang i den. Phlake har band med, hemmelige gæster og en omarrangering af deres numre.

 

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.