Stand-up | 2 minutters læsning

ZULU Comedy Galla 2018: Og vinderen er…

Zulu Comedy Galla 2018 samler Danmarks bedste komikere, men kun én kan gå hjem med titlen som ”Årets Komiker”

Mick Øgendahl stod i front som vært under aftenens Zulu Comedy Galla som blev afholdt i Operaen på Holmen. De nominerede til ”Årets Komiker” bestod i år udelukkende af skarpe mandlige komikere, som hver især er nomineret for at have leveret fremragende shows det forgangne år. Kun én mand kunne løbe med sejren og i år gik prisen til Jonatan Spang for satireshowet Tæt På Sandheden.

Multitalentet Jonatan Spang

Jonatan Spang har siden 1998 været med til at underholde hele Danmark. Han bærer på et multitalent, der gør at han skiller sig ud fra andre komikere. Jonatan Spang har en skuespiller uddannelse og når han optræder indfører han et omfang at få sine evner som skuespiller. Et år efter sin debut vandt han DM i Standup, og siden er det gået hurtigt.

Jonatan Spang modtog tilbage i 2016 også prisen for ”Årets Komiker”, dengang vandt han med sine onemanshows ”Jonatan Spangs Danmark” og tv-serien ”Lillemand”. Tilbage i 2008 fik han prisen for ”Årets Mandlige Hovedrolle” for rollen i filmen ”De unge år”. Derudover har han i alt fire onemanshows på cv’et. Han er altid blevet beundret for at kunne få selv de kedeligste emner vendt til noget, som får folk til at falde om af grin. Prisen som “Årets Komiker” er endnu engang med til at understrege, at Jonatan Spang er en af landets absolut dygtigste komikere.

Årets Talentpris

Udover prisen som ”Årets Komiker” skulle årets Talentpris også uddeles. Vinderen af Årets Talentpris bliver fundet i samarbejde med en fagjury indenfor comedy. De nominerede til prisen er tre nye Comedy håb. I år gik prisen til komikeren Pelle Lundberg, som siden 2012 har prøvet at slå igennem på den danske standup-scene.

Forespørg her

Music moves people

Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne / Ørsted

Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

Henrik Fleron / DSV

Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

Kundeoplevelser

Nyheder og goodies

Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.