DJ Flip

Book DJ Flip her

DJ Flip er en af de hotteste DJs og producers på den internationale housescene. Flip er efterhånden svær at komme uden om. Han har i løbet af 10 år manifesteret sig som et af de største DJ-navne på den danske klubscene. Han har også markeret sig i udlandet, hvor han har optrådt med nogle af de største DJ’s. Det gælder Axwell, Fedde Le Grand, Steve Angello, Tiga, Sebastien Leger, Sebastian Ingrosso, Trentemoller og mange flere.

Eksklusiv lounge og firmafest DJ

Det musikalske univers er kendetegnet ved en dyb, varm og opløftende houselyd. Han er god til at studere sit publikum og matche dem musikalsk. Han er dog ikke bange for at udfordre publikum og lege lidt med folks følelser og fødder. Han optræder som eksklusiv lounge DJ, men kan også bookes med saxofonist, perkussionist eller andre livemusikere.

Det borgerlige navn er Christopher Egeberg. Han har været hyppig gæst i P3’s ’Unga Bunga’ og remixet for Jamie Woon. Han har hittet i DJ-miljøet med sit Def Jaguars nummer ”This Sound”. Han har samtidig optrådt på nogle af de største klubber i London, Paris, Cannes og på Ibiza, hvor housemusikken står i fuld flor. DJ Flip må betegnes som ’Leader Of The New School’.

Bookes som:

Forespørg på Flip

Send en uforpligtende forespørgsel på Flip og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.