book branco

Branco booking

Book Branco til dit arrangement her

Fra blokken til toppen: rapperen Branco er en af Danmarks mest streamede artister. Selvom vejen dertil ikke har været en dans på røde roser, har han formået at vende det præg, en hård opvækst har sat i ham til en fordel. Musikken agerer talerør til at beskrive et liv, der har meget mere at byde på end sorte penge. På bare et årti er han gået fra undergrund til at optræde på nogle af de største scener herhjemme.

Med en fast fanskare på flere hundrede tusinder af loyale lyttere, er Branco en artist, du ikke vil gå glip af.

Brancos fans kan ikke få nok

Det er meget muligt, at du er en af dem, der allerede har lyttet med på numre som “London Town”, “MCQUEEN” eller “LA DANZA”. For bare de tre numre alene har til sammen over 70 millioner afspilninger på Spotify. Branco har fundet den helt rigtige kombination af beats, man bare ikke kan stå stille til, og tekster, som både rummer ærlighed, håb og stor portion selvtillid. Men bare rolig – hvis du endnu ikke har hørt Brancos hits, eller bare gerne vil genhøre dem, så har du muligheden for at gøre det live. Du kan nemlig booke Branco lige her.

Bookes som:

Forespørg på Branco

Send en uforpligtende forespørgsel på Branco og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.