book topgunn

TopGunn booking

Book TopGunn direkte her

Han er sanger, rapper og producer. Der er næsten ikke dét, TopGunn ikke kan. Som skaberen bag nogle af Danmarks største sommerhits og klub-bangers, er TopGunn en nærmest uundgåelig kunstner på den danske musikscene. Hits som ’Kongens Have’, ’Tilbud’ og ’Dejlig’ strømmer nærmest konsekvent ud af højtalerne landet over, lige så snart sommerens første stråler er over os. I et mix af pop, rap og dancehall formår TopGunn gang på gang at spille sig lige ind i hele Danmarks hjerter.

BOOK TOPGUNN HER

TopGunn har opnået vilde rekorder

I en perfekt blanding af flabede og følsomme numre, har Oliver Gammelgaard Nielsen, bedre kendt som TopGunn, igennem sine mere end 13 år i musikbranchen opnået hele ni platin-certificeringer og fem gul-certificeringer. Han over gik endda alle andre kunstnere, da hans sang ’Kongens Have’ i 2014 blev den mest streamede sang på Spotify i Danmark. Sangen havde altså flere afspilninger end kunstnere som Ariana Grande og Lukas Graham. I dag er selvsamme sang hørt mere end 24 millioner gange på Spotify. En booking af TopGunn er lig med en fest, hvor du er sikker på, at alle dine gæster kan synge med på sangene.

Uanset om du mangler en fed artist til en gadefest, gymnasiefest, festival, jubilæumsfest, firmaarrangement eller som koncert i din hjemby, så vil TopGunn være med til at sætte gang i festen. I vil med garanti få den fedeste start på festen med TopGunn på programmet. Uanset om du hører til den yngre eller ældre generation, så er der mulighed for at fyre den af på dansegulvet.

Se vores andre artister her.

Bookes som:

Forespørg på TopGunn

Send en uforpligtende forespørgsel på TopGunn og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.