book jimilian

Jimilian booking

Book Jimilian her

Jimilian er navnet bag det charmerende smil og de ørehængende sange. Siden han som barn smeltede Danmarks hjerter under navnet ‘Lil G’, har hans musikkarriere taget fart. Som et uundgåeligt navn på den danske pop- og R&B-scene, har han lagt navn til sange som “Damer På Lager”, “Sommer Sindssyg” og “Har Det Fucking Godt”.

Startskud på karrieren

Karrieren startede allerede i en ung alder, da Jimilian tilbage i 2006 var med i børne-MGP, hvor han som ‘Lil G’ indtog scenen for fuld skrue med sangen ‘Penge’, som man stadig kan høre afspillet landet over til børnefødselsdage, temafester – eller bare en tirsdag aften. På Youtube alene har sangen lige under 500.000 afspilninger. Allerede dengang lå kortene lagt for den unge kunstner, der så en lys fremtid i møde.

Bookes som:

Forespørg på Jimilian

Send en uforpligtende forespørgsel på Jimilian og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Det var en fantastisk fest i kraft af Jimilian - han gav den max gas, og det gav alle vores gæster en stor oplevelse.

  Gry / Fibia

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.