kesi

Kesi Booking

Bydrengen, der startede med en stor nok portion gå-på-mod og kreativitet, og nu er endt som en af Danmarks største navne. Den dansk-tanzaniske rapper Kesi har i mere end et årti domineret den danske musikscene i en blanding af hiphop, afrobeats og pop med tropiske, salsa-lignende toner. Hans numre er så genkendelige, at de nærmest er kendingsmelodien til den generation af unge, der er vokset op til lyden af hans musik. For i Kesis univers skinner solen om kap med den endeløse fest. Numrene er som skabt til at skråle med på, danse og skåle til. En booking af Kesi, vil være den afgørende ingrediens, som enhver fest har brug for.

Kesi præsenterer en ny generation af hiphop

Kesi, med det borgerlige navn Oliver Kesi Chambuso, er født og opvokset på Nørrebro i
København. Karrieren startede på Youtube, hvor han selv og gruppen B.O.C udgav musik under rap-genren grime. Som bare 18-årig fik han sin første pladekontrakt, og siden gik det hurtigt. Gaderappen rykkede ind i studierne, hvor Kesi og den faste vennegruppe bestående af andre store danske navne som Gilli, Benny Jamz og Noah Carter blev startskuddet på en helt ny bølge af hiphopmusik i Danmark. Siden har vennerne fulgt hinanden hele vejen til tops.

BOOK KESI HER

Bookes som:

Forespørg på Kesi

Send en uforpligtende forespørgsel på Kesi og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.