Lamin booking

Lamin Booking

Book Lamin

Han rider fra hitliste til hitliste, som var det bølger. For i Lamins univers er alt fra sangtitel til albumcover velovervejet, og du er garanteret punchlines, du sent vil glemme. Han er et af de nyere navne på den danske hiphopscene, men allerede i 2022 vandt han DMA’s ‘Årets nye danske navn’ og ‘P3 Talentet’, og beviste at han har overtaget og ryddet scenen fuldstændig. Hos Lamin er velskrevet og nyskabende hiphop i fokus, og der er ikke noget, der hedder jantelov. Rapperen følger ikke de almene regler for hiphoppen, men fører den i stedet i andre retninger. Han har en ny agenda, og han har ikke tænkt sig at gå på kompromis.

Rid med på bølgen

“Ride The Wave” er navnet på Lamins eget tøjmærke, men også på den bevægelse han har skabt, og som mange af hans fans tager del i. Hele universet, han har lavet omkring sig, har ført til en loyal fanskare, som kun er vokset med tiden. Lamin, Lams, The Wave. Kært barn har mange navne – og kær, det kan man roligt kalde Lamin. Med sange, der nærmer sig de 20 millioner afspilninger på Spotify, har han formået at ramme danskerne lige i hjertet. Tøv ikke med at booke Lamin her, hvis dit næste arrangement skal fyldes med groovy beats, dine gæster umuligt kan stå stille til.

Bookes som:

Forespørg på Lamin

Send en uforpligtende forespørgsel på Lamin og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.