Danser med drenge booking

Danser Med Drenge Booking

Book Danser Med Drenge her

Bandet har udgivet adskillige albums og har stået bag et hav af hits. Du kender helt sikkert debuthittet ”Hvor længe vil du ydmyge dig”, der først blev afvist af alle pladeselskaber i Danmark. Eller måske balladerne ”Aldrig undvære dig” og ”Tag godt imod ham”. Der er garanti for sange med noget på hjerte.

Danmarks bedste liveband til festen

Det er ikke uden grund, at bandet omtales som Danmarks bedste live band. De trækker gang på gang fulde huse, når de giver koncerter. Du får en nærværende, varm og kærlig oplevelse, der sætter smil på alles læber. De er elsket af publikum for deres smittende spilleglæde og den fællessang, de altid inviterer til.

Cocktail af reqqae, pop og højt humør

Musikalsk er der tale om en cocktail af reggae, pop og mild soul, der lægger op til fælles sang og dans. Det er da også den kærlige, glade og festlige stemning, som kendetegner gruppen. En koncert med Danser med Drenge er en oplevelse, der er ud over det sædvanlige. Dine gæster vil med garanti gå hjem i højt humør og med et smil på læben.

Bookes som:

Forespørg på Danser med Drenge

Send en uforpligtende forespørgsel på Danser med Drenge og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.