Popdronningen Medina

Medina Booking

Book Medina her - Hele Danmarks popdronning

Medina bragede ind med vanedannede pop i slutningen af 00’erne. Hun har været på alles læber og på alle hitlister siden sit gennembrud i 2009. Du har helt sikkert sunget med på singlerne ”Velkommen til Medina”, ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Vi to”. Hun har markeret sig som en af nyere tids største danske sangerinder og er et evigt festfyrværkeri. Ikke én gang siden sit gennembrud har hun skuffet, og det er blevet belønnet album efter album.

På scenen er hun professionel, intens og nærværende. Hun kommer til dit arrangement med hele sin portefølje af udsøgt pop. Du kan være helt sikker på, at hele dit publikum kender Medinas mange hits, og hun er et sikkert hit. Hun kommer hele vejen ud over scenekanten og efterlader ingen langt væk fra dansegulvet. Der er garanti for fest, farver og en hel masse at tale om for publikum.

Prisvindende artist

Medina mestrer popgenren til absolut perfektion. Hun har høstet adskillige priser og er blandt andet blevet kåret til ’Årets danske kvindelige kunstner’, ’Årets nye danske navn’, ’Årets danske sangskriver’ og ’Årets danske artist’ ved Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards. Hun har opnået flere guld- og platincertificeringer for blandt andet ”Lyser i mørke”, ”12 dage” ”Synd for dig”, ”For Altid” og mange andre. Hun debuterede i 2007 med albummet ’Tæt på’, men det var først året efter, hun fik sit store gennembrud med den dobbelte platin-sælgende single ”Kun for mig”, der i 53 uger lå på den danske hitliste, hvoraf seks af ugerne var på førstepladsen.

Bookes som:

Forespørg på Medina

Send en uforpligtende forespørgsel på Medina og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.