Danser Med Piger band

Danser Med Piger Booking

Book Danser Med Piger her

Som nutidens svar på et vaskeægte boyband formår Danser Med Piger i en uovertruffen kombination af pop og disko at være stemme for ungdomsgenerationen. Og omdrejningspunktet i deres univers er musik, man får lyst til at danse med piger til. Hvis du selv er ung eller bare ønsker at drømme dig tilbage til dengang, så er Danser Med Piger et oplagt valg for dig. Book dem allerede nu for at sikre dig en aften hvor sange som “God Pige”, “Kemikalier” og “Danser Med Piger” vil sørge for at dansegulvet altid er fyldt.

Groovy vibes man kun kan elske

Siden de udgav deres første single “Lad Mig Være” i 2021, er det ikke gået stille for sig. Med metaforer om at gribe chancen og kaste sig ud det, var startskuddet for de fem bedste venners karriere fyret afsted. Debutsinglen er blevet fulgt op af to vel modtaget albums, hvoriblandt nummeret med bandets eget navn til dags dato har over 13 millioner afspilninger på Spotify alene. Man kan vist snildt sige, at Danser Med Piger er kommet for at blive.

Bookes som:

Forespørg på Danser Med Piger

Send en uforpligtende forespørgsel på Danser Med Piger og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.