scarlet-pleasure-booking

Scarlet Pleasure Booking

Book Scarlet Pleasure her

Afbleget midterskilning i bedste 90’er stil. Palmer og associationer til Syden. Kendetegn har den københavnske trio nok af. Bandet, der består af forsangeren Emil Goll, bassisten Alexander Malone og trommeslageren Joachim Dencker har det sidste årti været i toppen af dansk pop. Siden de i 2014 slog igennem med debutsinglen ”Windy” gik der ikke mere end 2 år, før Scarlet Pleasure stod midt i det genkendelige orange telt på Roskilde Festival, der kan rumme 60.000 mennesker, og kunne markere deres kæmpe succes - med fed streg under succes.

Populariteten markeres med Oscar-hit

Et årti efter Scarlet Pleasure tog verden med storm, er populariteten kun gået én vej. Trioen har spillet udsolgte koncerter på både danske og internationale scener, hvor den internationale karriere især tog fart, efter hittet ”What a Life” blev titelsangen i den Oscar-vindende danske film ”Druk”. Singlen, som har tæt på 40 millioner afspilninger på Spotify, er både i Danmark og i udlandet et megahit. Men det er ikke kun denne sang, man hører de mange fans nynne med på. Om man er bevidst om det eller ej, så kender man højst sandsynligt en række af Scarlet Pleasures numre – om man så tænder for radioen, har været på festival eller tjekket Spotifys playlister ud, så er de nærmest umulige at undgå. Derfor er de også ideelle til enhver form for arrangement. En booking af Scarlet Pleasure vil være den prik over i’et, som dit event har brug for.

Et unikt musikalsk sprog

Når Scarlet Pleasures musik først begynder at spille, kribler det i stængerne efter at blive svunget på dansegulvet. De formår nemlig gang på gang at ramme tidsånden, og alligevel beholde deres helt egen stil. I en blanding af pop, R&B og soul med et elektronisk twist, kommer lyden af en helt særlig, fælles kemi – et unikt musikalsk sprog – frem. Når de tre gamle venner optræder, skaber de deres helt eget univers, som publikum rives med ind i. Book Scarlet Pleasure for at få en aften du og dine gæster sent glemmer.

Bookes som:

Forespørg på Scarlet Pleasure

Send en uforpligtende forespørgsel på Scarlet Pleasure og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.