Barbara Moleko booking

Barbara Moleko Booking

Book Barbara Moleko - Livsglæde og eksotisk stemning til firmafesten

Barbara Moleko har flere succesfulde hits i bagagen. Med hende på scenen kommer fluks en eksotisk stemning, der sætter gang i festen. Megahittet ”Dum for dig” startede toget for hende. Efter års pause er hun nu tilbage med ny musik og nye koncerter. Tempoet er fortsat højt, og med Moleko kan du været helt sikker på, at publikum får flyttet fødderne. En kunstner der skaber liv på scenen og når hele vejen ud til alle dele af publikum skaber en fantastisk fest. Der er både en hel del af synge med på, og samtidig er der livsglæde og god stemning.

"Dum for dig" og "Gør mig lykkelig"

Barbara Moleko udgav i 2012 sit debutalbum ”Lykken er”, der indeholdt ”Dum for dig”, som var det helt store gennembrud. Derefter fulgte endnu et album, der indeholdt ”Gør mig lykkelig”, der er hendes andet store hit. I en årrække var hun væk fra den danske musikscene med stress. Nu er hun dog tilbage for fulde gardiner, aktuel og relevant som sjældent før. Med flere nye singler de sidste par år, er hun klar til ny fest.

Bookes som:

Forespørg på Barbara Moleko

Send en uforpligtende forespørgsel på Barbara Moleko og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.