Fyr og Flamme booking

Fyr og Flamme

Book Fyr og Flamme

To fyre møder hinanden på en bar... Du har måske hørt sætningen før. Ofte er det starten på en (halvsjov) vittighed – men i det her tilfælde, er det begyndelsen på historien om duoen Fyr og Flamme. Popbandet, der laver 80’er musik for alle aldre. Med nostalgien i højsædet sender de kærlige referencer til Shu-bi-dua og Olsen Bandens æra i både deres musikalske og stilistiske udtryk. En aften i 2017 møder Jesper Groth og Laurits Emanuel hinanden til en fredagsbar, og resten – ja, dét kan du opleve live gennem en booking lige her.

"Teenage-idoler, dine forældre kan forstå”

Sådan forklarer Fyr og Flamme sig selv til P3. Deres musik er for alle. De helt unge scroller forbi den på tiktok, teenagerne spiller den til festerne og forældrene brager den gennem højtalerne til lørdagsrengøringen. Følelsen af fællesskab, pastelfarver og melankoli er ikke til at tage fejl af – og den gør Fyr og Flamme til et oplagt valg til netop dit næste arrangement, hvis du vil være sikker på at få alle med ud på dansegulvet.

Bookes som:

Forespørg på Fyr og Flamme

Send en uforpligtende forespørgsel på Fyr og Flamme og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.