Soulmagic

Book Soulmagic direkte her

Bag Soulmagic står de danske DJs og producere Morten Trøst og Mikkel Wendelboe. Morten Trøst er en af Europas førende producere af soulful, deep- og funky house. Med mere end 40 udgivelser og remixes er Morten Trøst en anerkendt og populær producer i både ind- og udland. Mikkel Wendelboe har længe været en del af det danske klubmiljø. Hans spidskompetence er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout, men han mestrer alle genrer. Begge er uhyre erfarne og anerkendte DJs og til sammen er de ganske enkelt ustoppelige.

Stor professionalisme og utallige remixes

Soulmagic er uhyre professionelle og ekstremt dygtige. De kan bruges i mange sammenhænge, hvad enten det er klubjobs, store events, firmafester, receptioner, modeshows eller andet. Kun fantasien sætter grænser.
Soulmagic har remixet legender som Jocelyn Brown og Barry White og deres egne singler har gjort det forrygende internationalt. Duoen står blandt andet bag “We Love this music” med Sabrynah Pope på vokal, “New Dimension” med en vokalsample fra 80’er bandet Imagination og “Get Your Thing Together” – der er skabt i samarbejde med legenden Victor Simonelli og med Ann Nesby på vokal. De tre hits blev utrolig populære og nåede tilmed Traxsource top 5. Herhjemme har duoen også opnået stor anerkendelse blandt andet med prisen for Årets Danske Upfront-Udgivelse ved DDJA.

Bookes som:

Forespørg på Soulmagic

Send en uforpligtende forespørgsel på Soulmagic og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Vi havde et super godt arrangement, med Soulmagic og tilvalg af saxofonist var det helt perfekte valg. Topprofessionelle, rigtig god føling med aftenens stemning og utrolig søde og åbne mennesker.

  LOTTE H. / BONNIER PUBLICATIONS

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.