Book Kato

KATO Booking

Book Kato

“Stepper op, ruller li' forbi i køen - alle gæster inde i klubben ved når vi i byen.” Ordene vækker måske minder om proppede dansegulve, farverige lys og et beat, der slår i takt til din egen hjerterytme. Kato har som en af Danmarks største DJ’s leveret sange, som kan få alle op af stolene. Selvom den prisvindende DJ ikke er meget for at putte sin musik i en kasse, kredser den ofte omkring elektronisk house og pop. Med endeløse #1 hits på album-, single- og streaming-lister, er hans talent ikke noget at spøge med.

Med kæmpehits i bagagen

Thomas Kato Vittrup er en af de mest velkendte navne i dj-verdenen herhjemme. Han står bag ørehængere som “Hey Shorty” og “Sjus,” og har mere end 40 guld- og platincertificeringer. Allerede i 2011 blev han den mest nominerede artist til Danish Deejay Awards, hvor han altså fik hele 18 nomineringer og vandt 4 priser. Hvis du leder efter en dj, der kan finde ud af at starte en fest - så er du kommet til det helt rigtige sted.

Og anerkendelsen fra dengang er også stadig til at tage og føle på. Selvom han slog igennem for mere end et årti siden, er han stadig mindst lige så relevant i dag. På nuværende tidspunkt har Kato tæt på 400.000 månedlige afspilninger på Spotify.

Bookes som:

Forespørg på Kato

Send en uforpligtende forespørgsel på Kato og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.