Gobs sanger

Gobs Booking

Book Gobs til dit arrangement her

Han tager hele Danmark med storm, når hans musik gang på gang stryger til vejrs på diverse hitlister. Den unge sanger og rapper Gobs har banet vejen for en succesfuld karriere – udsolgte tournéer, #1 på den danske officielle hitliste med albummet “Knuste Hjerter Heler Aldrig” og features som Thomas Helmig, Branco og Hjalmer peger alle sammen i den samme retning.

En stjerne på vej til tops

I 2018 udgav Gobs sit første nummer “Vérités”, og på bare få år tog karrieren fart. Som et stjerneskud på vej til tops, skød han hits som “Tro På Kærlighed”, “Tak For Sidst” og “Stupid Man”-remixet med Thomas Helmig ud, som i et virvar af streams, kliks og afspilninger har givet ham over 500.000 månedlige lyttere på Spotify til dags dato. En booking af Gobs er lig med en aften i selskab med en af Danmarks kommende store stjerner. En kunstner der vil underholde alle dine gæster med sin sprudlende energi og festlige ballader.

Bookes som:

Forespørg på Gobs

Send en uforpligtende forespørgsel på Gobs og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.

  notification Vi holder sommerferie til d. 30.07.2024 / Send din forespørgsel, så besvarer vi når vi er retur.