book wafande

Wafande Booking

Book Wafande til dit arrangement her

Han gi’r dig et smil, når han møder dig på sin vej. Som teksten i hans debutsingle antyder, er et show med Wafande altid en herlig oplevelse. Raggae- og soulsangeren Wafande har været en elsket stjerne herhjemme i mange år, og leverer fortsat en fantastisk koncertoplevelse, hvor den boblende og positive stemning altid når
helt udover scenekanten.

Èt smil bliver til mange

Allerede i 2011 udgav Wafande sin debutsingle “Gi’ Mig Et Smil” sammen med raggae-kollegaen Kaka. Allerede samme år vandt sangen guld – og bare to måneder senere også gik platin for antal streaminger. Til dags dato har "Gi' Mig Et Smil” over 13 millioner afspilninger på Spotify alene, imens den har lidt under 4 millioner afspilninger på Spotify. Hvis din næste firmafest kunne bruge en række af hits, som selv den mest rytmeløse ikke kan
undgå at vippe foden til, så vil en booking af Wafande være gave til dig og alle dine gæster.

Bookes som:

Forespørg på Wafande

Send en uforpligtende forespørgsel på Wafande og få et hurtigt svar på pris og muligheder.

  Music moves people

  Når musikken spiller bedst, kan festen mærkes i hele kroppen. Vi begejstres, berøres og fortaber os i stemninger og fællesskab. Musik er følelsernes sprog, dét alle forstår. Music moves people. 

  Vi er festens matchmakers. Vi skal ramme dit publikum med den underholdning, der skaber den fest alle husker og taler om. Det har vi gjort i 25 år, og vi gør det bedre i dag end i går. 

  Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

  Amalie Hallahan / Lundsgaard & Partnere

  Xclusive var den helt rigtige samarbejdspartner til at hjælpe os med vores KÆMPE firmafest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

  Thomas Sørensen / Esmark Feriehusudlejning

  Xclusive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund. De giver ro og overblik i hele processen.

  Sara Lindberg / Kommunernes Landsforening

  Servicen fra Xclusive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

  Marianne / Ørsted

  Advokatsamfundet kan varmt anbefale Xclusive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste.

  Lisbeth Willaume-Jantzen / Advokatsamfundet

  Niels er altid forstående & fleksibel, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xclusive Entertainment.

  Henrik Fleron / DSV

  Alt virker altid 200% – Niels og Xclusive er super professionelle, det er derfor vi altid vælger Xclusive.

  Erik Rasmussen / Adm. Dir. / Via Biler

  Tak for at Du var med til at gøre vores sølvbryllup til noget helt særligt. Vi havde en forrygende aften – Det var til et 12 tal.

  Eliane Wexøe-Mikkelsen og Brian Mikkelsen /

  Vi føler os altid 100% trygge over at vi som kunde, bare kan læne os tilbage og nyde aftenen.

  Camilla Dyhring Müller / A-apoteket

  Kundeoplevelser

  Nyheder og goodies

  Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev, hvor vi deler ud af vores erfaringer indenfor musik, venues, festplanlægning og -styring. Tips, anbefalinger, aktuelle releases osv.